CAREER TOOLKIT: εργαστήρια για επαγγελματική ανάπτυξη

Εργαστήρια για επαγγελματική ανάπτυξη για καλλιτέχνες παραστατικών τεχνών με την Νατάσα Γεωργίου

Κυριακή 20 Μαρτίου

Πρώτο εργαστήριο : ΠΟΙΟΣ/Α ΕΙΜΑΙ
Ώρα 10:00-13:00
Στόχοι εργαστηρίου:
• Ενίσχυση αυτοεικόνας και αυτοεκτίμησης
• Ενίσχυση αυτοπεποίθησης για επιτυχημένη αυτοδιαχείριση
• Καθορισμός επαγγελματικού οράματος και καθορισμός στόχων
• Προσωπική κατεύθυνση και ανάληψη προσωπικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεύτερο Εργαστήριο: ΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ
Ώρα: 14:00-17:00
Στόχοι:
• Επαγγελματική αυτοπαρουσίαση σε γραπτό λόγο, βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή και στον προφορικό λόγο αυτοπαρουσίαση με σκοπό τη δικτύωση και την προσέγγιση χορηγών/υποστηρικτών
• Επαγγελματικό διαδικτυακό προφίλ στα social media
• Απασχολησιμότητα – Δεξιότητες διαχείρισης καριέρας

Όλα τα παραπάνω θέματα θα περιλαμβάνουν διείσδυση σε βάθος μέσω τεχνικών διαλογισμού :
• Στους μηχανισμούς της συνειδητής δημιουργίας της πραγματικότητάς σας.
• Ενεργειακή κυριαρχία του χρόνου.
• Εργαλεία για θεραπεία της σχέση σας με τα χρήματα και τις αμοιβές σας ως καλλιτέχνες και ως άνθρωποι
• Κάθε συνεδρία θα μετατοπίζει την ενέργειά σας σημαντικά και θα σας βοηθά να ανεβείτε στην Ανυψωμένη Δημιουργική Συνείδησή σας.

Χώρος διεξαγωγής εργαστηρίων: Στέγη Χορού Λεμεσού
Ημερομηνία: 20 Μαρτίου
Απαραίτητη η προσκόμιση SafePass

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ή και τα δύο εργαστήρια
Κόστος συμμετοχής για αιτούντες μέχρι 12 Μαρτίου (EARLY BIRDS):
Για ένα εργαστήριο: 40 ευρώ
Για δύο εργαστήρια: 60 ευρώ
Για αιτήσεις συμμετοχής απο 13 -19 Μαρτίου
Για ένα εργαστήριο: 60 ευρώ
Για δύο εργαστήρια: 80 ευρώ

Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας email στο project@dancehouselemesos.com με θέμα “CAREER TOOLKIT” το όνομα σας και την ιδιότητα σας. Παρακαλώ συμπεριλάβετε στο email τον τίτλο / τους τίτλους των εργαστηρίων στα οποία επιθυμείτε να συμμετέχετε
ή
Τηλεφωνήστε στο 25340618 (Δ-Π 09:00-16:00)

Γνωρίστε τη Νατάσα:
Ονομάζομαι Νατάσα Γεωργίου, είμαι απόφοιτος του Laine Theatre Arts Λονδίνου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη χορογραφία από το Middlesex University. Κατέχω τον τίτλο Fellow του ISTD και είμαι εξετάστρια του Modern Theatre Dance, είμαι η ιδρύτρια και η κύρια χορογράφος του interact dance co. Τα έργα μου έχουν βραβευτεί στην Κυπριακή Πλατφόρμα Χορού από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και έχουν παρουσιαστεί σε πολλές χώρες της ΕΕ και στον Καναδά.
Είμαι ιδρυτικό μέλος της Νέας Κίνησης Χορευτικών Ομάδων, Χορευτών και Χορογράφων Κύπρου, από τα πρώτα μέλη του Συνδέσμου Χορού Κύπρου, και έχω υπηρετήσει τους εν λόγω συνδέσμους για πολλά χρόνια, απο διάφορες θέσεις. Από το 2010 έως το 2014 κατείχα τη θέση της Εκτελεστικής και Καλλιτεχνικής Διευθύντριας της Στέγης Χορού Λεμεσού της οποίας είμαι και ιδρυτικό στέλεχος. Υπηρέτησα ως project manager για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Tracing Roads Across, E-Motional Bodies and Cities, Act Your Age και Leim.
Ενεργώ ως μέλος διαφόρων επιτροπών, που διορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου για την επιλογή καλλιτεχνικών έργων για φεστιβάλ στην Κύπρο και το εξωτερικό.
Στο πλαίσιο της διεθνούς προσφοράς μου, έχω συμμετάσχει ως μέλος της Διεθνούς Επιτροπής για την προεπιλογή καλλιτεχνών για το PLACE PRIZE στο Λονδίνο, μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής για τα Βραβεία Χορού Dioraphte, στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας , μέλος της κριτικής επιτροπής για την Ισπανική Πλατφόρμα, στη Μαδρίτη της Ισπανίας και εκπρόσωπος Κύπρου για τις επιλογές έργων για το AEROWAVES.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας ως ερευνήτρια χορού, προγραμματίστρια, χορογράφος και εκπαιδευτικός χορού έχω συνεργαστεί με ασθενείς με καρκίνο, ασθενείς με πάρκινσον και σκλήρυνση κατά πλάκας, τετραπληγικά άτομα, κωφά παιδιά καθώς και με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες λόγω συναισθηματικών και ψυχολογικών τραυμάτων.
Ως ακτιβίστρια, είμαι η γενική συντονίστρια του Refugees we Care – μιας εθελοντικής πλατφόρμας που υποστηρίζει πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο και είμαι συνδιοργανωτής του Mothers Rise Up Cyprus, μια πλατφόρμα που αγωνίζεται για περιβαλλοντική συνείδηση και ενημέρωση για την κλιματική αλλαγή.
Είμαι η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του movingartscentre όπου διδάσκω modern theatre dance, σύγχρονο, δημιουργική κίνηση και αυτοσχεδιασμό, και επίσης συνιδρύτρια της μοναδικής εργαλειοθήκης για δασκάλους, Moving At Home.
Aγαπώ να μοιράζομαι τις γνώσεις και την εμπειρία μου με τους μαθητές μου και με άλλους επαγγελματίες. Όραμα μου είναι να δημιουργήσω μια πλατφόρμα για ανταλλαγή καλύτερων πρακτικών, στον τομέα της εκπαίδευσης και προώθησης του χορού. Aποστολή μου είναι να συνεχίσω την ανάπτυξη προγραμμάτων ενίσχυσης της δημιουργικότητας και της σκέψης έξω απο το κουτί και να συνεισφέρω για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο.