ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 2023 / Moving the New – Πρόγραμμα Φιλοξενίας Καλλιτεχνών

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 2023 / Moving the New – Πρόγραμμα Φιλοξενίας Καλλιτεχνών

 

Μάρτιος-Νοέμβριος 2023.

 

Η Στέγη Χορού Λεμεσού ανακοινώνει το πρόγραμμα φιλοξενίας Μοving the New. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για καλλιτέχν@ ή ομάδες καλλιτεχν@ από την Κύπρο ή το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της χορογραφίας/περφόρμανς/σωματικού θεάτρου.

 

Όροι και προϋποθέσεις

 

— @ κάθε καλλιτέχν@ / ομάδα καλλιτεχν@ που θα επιλεγούν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο της Σ.Χ.Λ συνολικά για 2 μήνες (15 ώρες εβδομαδιαίως).

Σημείωση: Οι ημέρες και ώρες που θα είναι στη διάθεση τ@ επιλεγμέν@ καλλιτεχν@ ο χώρος, θα  αποφασιστεί από τον συντονιστή προγραμμάτων και λειτουργό επικοινωνίας της Σ.Χ.Λ, για να ανταποκρίνεται με το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του οργανισμού και γενικά τη διαθεσιμότητα του χώρου.

— Οι χρονικοί περίοδοι των φιλοξενιών είναι οι εξής: Mάρτιος-Απρίλιος, Μάιος-Ιούνιος, Ιούλιος-Αύγουστος, Οκτώβρης-Νοέμβρης

 

Σημείωση: Θα επιλεγεί μόνο @ καλλιτέχν@ / ομάδα καλλιτέχν@ για κάθε χρονική περίοδο.

 

Η Σ.Χ.Λ μπορεί να προσφέρει:

 

— Βασικό τεχνικό εξοπλισμό (ηχητικό σύστημα, μικρόφωνο, προτζέκτορα)

— Δωρεάν συμμετοχή σε συγκεκριμένες δραστηριότητες της Σ.Χ.Λ

— Προώθηση της έρευνας / πρότζεκτ / καλλιτεχνικού έργου στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του οργανισμού (για τους δύο μήνες που θα φιλοξενούνται) από τον οργανισμό

— Ανεπίσημη δημόσια παρουσίαση της ιδέας/πρότζεκτ/έργου στο τέλος της φιλοξενίας (αν ζητηθεί).

— Η Σ.Χ.Λ δεν μπορεί να προσφέρει οικονομική υποστήριξη που αφορά στις δαπάνες των αεροπορικών εισιτηρίων και μεταφορικών/διαμονής/ημερήσιου επιδόματος για καλλιτέχν@ / ομάδες καλλιτεχν@ που θα επιλεγούν από το εξωτερικό.

 

Διαδικασία επιλογής

@ καλλιτέχν@ ή ομάδα καλλιτεχν@ θα επιλεγούν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Στέγης Χορού Λεμεσού Αλέξη Βασιλείου, τη διοικητική λειτουργό της Σ.Χ.Λ Δρ. Έρικα Χαραλάμπους και τον συντονιστή προγραμμάτων & λειτουργό επικοινωνίας της Σ.Χ.Λ Μάριο Παύλου.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ